algemene voorwaarden

Betaling 
Alle prijzen op de Basics site zijn inclusief 21% BTW.
Vermelding van de prijzen is in Euro’s. Betaling kan alleen plaatsvinden door middel van bankoverboeking vooraf of middels iDeal-transactie. Het artikel wordt pas verzonden na ontvangst van betaling. 

Verzending 
De kosten voor verzending zijn vastgesteld op € 5,- per verzending. Bij een bestelling boven € 50,- is de verzending GRATIS.

Levering 
Levertijd vangt aan vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Basics verzendt het product binnen 5 werkdagen, mits op voorraad. Via PostNL ckeckout kan je zelf aangeven wanneer je het pakket wilt ontvangen of afhalen.

Retourneren 
Mocht het Basics product niet aan uw wensen voldoen, stuur dan binnen 3 dagen een e-mail waarin u laat weten de bestelling te retourneren. Vermeld in deze e-mail de reden van retourzending, uw naw-gegevens en uw rekeningnummer. 
Binnen 7 dagen na toezending dient u het product, onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd te retourneren naar Basics. 
Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending zal Basics het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug betalen, mits voldaan is aan bovenstaande. Basics behoudt zich het recht retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren.

Aansprakelijkheid 
Basics is niet aansprakelijk in geval van onzorgvuldig gebruik, overmacht door bedrijfsstoring, disfunctioneren van toeleveranciers en transportstagnatie. 

Auteursrecht © 
Basics is een merk van Moeskops Ontwerp te Hapert. Er geldt een copyright voor alle eigen producten en ontwerpen van Basics. Bij ongeoorloofd gebruik van de afbeeldingen en/of het maken van kopieën in welke vorm dan ook, bent u strafbaar volgens de Nederlandse auteurswet. 

Basics en Moeskops Ontwerp staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven; KvK17071495. BTW 1431.47.328.B.01. 

Hapert, oktober 2013

© 2013 - 2017 Basics op kleur | | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel